TANJA BOUWHUIS

  • Portraits
  • Sports
  • Advertising
  • Photographer
  • Retoucher

Tanja Bouwhuis,
I'm working as a Photographer/Retoucher.

*Dutch

Mijn naam is Tanja Bouwhuis (1985) ik ben geboren, getogen en woonachtig in Winterswijk. Een echte creatieveling! Vanaf 1 augustus 2012 zelfstandig vakfotograaf en ontwerper nog vlak voor het succesvol behalen van mijn vakdiploma aan de fotovakschool maart van 2013.

Tanja in een Notendop: Creatief, enthousiast, gedreven, gezellig, ondernemend, vol ideeën, team-player, leergierig, eerlijk, humoristisch (denk ik), technisch, perfectionistisch, sociaal en ook een tikkeltje onhandig.

Mijn stijl kun je omschrijven als stoer, verzorgd, krachtig, anders en creatief!

Ik werk met daglicht, (studio)flitslicht en mix deze 2 ook met grote regelmaat. Ik gebruik hierbij diverse technieken. Tijdens het fotograferen zorg ik er voor dat zowel licht als ook houding als ook de expressie van de persoon goed is. De persoonlijkheid moet hierbij goed overkomen op beeld. En de basis moet staan als een huis!

Ik zorg daarnaast voor een professionele nabewerking achteraf. Ik zorg dat het beeld tot in de puntjes perfect is, of juist puur! Het kan bij mij beide kanten op. Van een krachtig mooi beauty portret welke compleet geretoucheerd is en waarbij ook gedacht is aan kleurwerking tot een mooi puur portret in zwart wit waarbij heel erg gekeken wordt naar de juiste zwart wit contrasten.

Ik ben gespecialiseerd in portret fotografie, maar ben door mijn opleiding en ervaring ook een echte allrounder in het vak! Het kan daardoor interessant zijn om als ondernemer totaalpakketten af te nemen. Een totaalpakket waarbij portret, interieurfotografie, productfotografie en zelfs op grafisch gebied (logo, banner, visitekaartje, social media ontwerpen ed.) te combineren waarmee je alles hebt ondergebracht onder 1 dak.

Bij mij ben jij jezelf, omdat ik ook mezelf ben. En dit uit zich in mooie portretten waar anderen de echte jij mogen zien! Jij op je best!

My Skills

90%
Portraits | Headshots

Bij mij ben jij jezelf, omdat ik ook mezelf ben. En dit uit zich in mooie portretten waar anderen de echte jij mogen zien! Jij op je best!

90%
Fitness

Fitness Fotografie, in jou club, op een gekozen locatie, tijdens een evenement of in de studio.

Voor deze speciale tak van fotografie heb ik een aparte website.
Ga hiervoor naar: www.fitnessfotografienderland.nl

95%
Studio | Flits Fotografie

Ik werk met daglicht, studiolicht en mix deze 2 ook regelmatig. Ik gebruik hierbij diverse technieken.

85%
Reclame | Fashion | Branding

Fotografie voor het promoten van je merk, van jezelf, al dan niet met modellen, visagie, alles er op en er aan.

Why Choose Me?

light composure

Door middel van het hebben van portable studio flitsers bestaat de mogelijk om overal in Nederland een studio te realiseren. Voor de grotere projecten zijn er studio flitsers tot mijn beschikking welke op een locatie neergezet kunnen worden waar een stroomvoorziening aanwezig is. Ook voor (korte) video opnames is er een continu ledlamp aanwezig waar ik gebruik van kan maken.

Professional skills

Met mijn aansturing, kennis van fotografie en creativiteit en technieken met licht en nabewerking komen we samen tot een prachtig eindresultaat.

Perfect Equipment

Ik werk met fullframe canon (systeem)camera’s voorzien van bijpassende lenzen, heb de beschikking over professionele studio flitsers en Adobe CC programma’s waarmee ik de beste kwaliteit kan afleveren.

High res

Foto’s worden afgeleverd in de hoogste resolutie!

unique vision

Ik heb een unieke kijk op hoe ik een beeld voor mij zie. Mijn inspiratie haal ik uit de meest uiteenlopende dingen. In mijn fotografie vind men meestal een duidelijke stijl terug.

focusing knowledges

Ik blijf mijn kennis iedere dag verbreden. En probeer steeds weer nieuwe dingen uit. Zo blijf ik vernieuwen en mezelf verbeteren. Mijn focus gaat hierbij uit naar portretfotografie in de breedste zin van het woord. ( Fitness is daarbij 1 van de disciplines waarin ik mij nog wat verder heb gespecialiseerd.) Voor info: www.fitnessfotografienederland.nl

Latest News

Ambassadeur zijn
21 January 2020

In 2019 ben ik door een 2tal bedrijven benaderd met de vraag of ik ambassadeur wilde worden voor hun merk. Ontzettend tof om alleen deze vraag al te krijgen. Blijk van waardering richting je w...

Focus...
19 February 2020

Komende tijd nog veel meer mannen voor m'n lens...  Love it!! Stoere portretten schieten!!! Ik heb m'n dingetje gevonden!!! 2020 wordt écht mijn jaar heb ik besloten! Alleen nog din...

This website uses cookies to improve your experience. Cookie Policy

Content is protected. Right-click function is disabled.

Call Now Button
×