• Tanja Bouwhuis (34 jaar)

  Fotografe / Retoucher / Creative Assistant

  Tanja Bouwhuis (1985) geboren, getogen en woonachtig in Winterswijk. Een echte creatieveling! Van jongs af de grootste tijd bezig met knutselen en mooie dingen maken. Ondertussen houdt ze zich het liefst bezig met het fotograferen, retoucheren, maakt ze graag logo’s en creatieve opzetjes voor startende ondernemers. Gestart als zelfstandig vakfotograaf op 1 augustus 2012 vlak voor het succesvol behalen van haar vakdiploma aan de fotovakschool in maart 2013.

  Dat ben ik… Creatief, maar ook enthousiast, gedreven, ondernemend, team-player, leergierig, eerlijk, humoristich (denk ik), vrij technisch, perfectionistisch, sociaal en ook een tikkeltje onhandig soms. Dat is in een notendop wel even de beste introductie van mijzelf als persoon denk ik.

  Waarvoor kun je mij benaderen? De meest uiteenlopende fotografie.

  * Portret in de meest brede zin van het woord. Krachtige close-ups tot scherpe groepsportretten. Daarbinnen gespecialiseerd in Personal Branding (denk aan zakelijke profielfoto’s) / Fitness / Fine-Art en Fashion
  * Sport– & muziekevenementen
  * Woning/Pand fotografie (HDR / Panorama)
  * Product of dienst.

  Ik ben ao. bekend van, wat heb ik oa. al gedaan;

  * Huisfotograaf Kwartaaldagen ClubJoy Groepslesconcepten
  * Officieel fotograaf Miss World Nederland
  * 1 van de 11 NBP Retouch Tools Ambassadors wereldwijd
  * Fotograaf voor model en influencer Julian Piket
  * Samenwerking met visagistes Jamie Vroom & Saudy Smits
  * Samenwerking met Leonie Hesselink (Miss World Nederland 2018)
  * Fotograaf en maker van de Mannenkalender ( VASA ) 2017

  Meer info? Prijzen en/of overige diensten als fotograaf of als Creative assistant (websites/logo/design) mail dan naar tanja@tanjabouwhuis.nl of vul het contactformulier op de website in.

  Wil je meer over mij als fotograaf te weten komen, info over nieuwe fotoshoots en trends en wat mij verder zoal bezig houd?

  Bekijk en volg dan mijn blog via: https://blog.tanjabouwhuis.nl/

  Ik ben best wel een creatieve duizendpoot!

  Tanja Bouwhuis